Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2016

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Την Δευτέρα  16 Μαΐου και ώρα 18.00 μ.μ. ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα του υπογείου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων ( Ελευθέριου Βενιζέλου 4), την ετήσια γενική του συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας του ½ των μελών, η Γ.Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και ώρα, την επόμενη Δευτέρα  23 Μαΐου. Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας του ¼ των μελών, η Γ.Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ασχέτως αριθμού μελών, την Δευτέρα  30 Μαΐου.

 

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 3η Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 18.00 ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΧ.

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

                 

  1. Διοικητικός απολογισμός από 20/10/2015 – 30/4/2016
  2. Οικονομικός απολογισμός από  20/10/2015 – 30/4/2016
  3. Οικονομικός προϋπολογισμός από 1/5/2016 – 31/12/2016
  4. Έγκριση διοικητικού & οικονομικού απολογισμού από τα μέλη

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε, το εμπόριο βιώνει την μεγαλύτερη κρίση της μεταπολίτευσης και οι επιχειρήσεις στενάζουν κυριολεκτικά για να παραμείνουν ζωντανές.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία, σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού συλλόγου Χανίων με σκοπό να γίνει ο απολογισμός των διοικητικών και οικονομικών ενεργειών της διοίκησης του Ε.Σ.Χ. για το προηγούμενο έτος, να ακουστούν τα σχόλια σας και  να δωθεί η έγκριση σας για αυτές.

Επίσης επιθυμούμε να ακούσουμε τις απόψεις και προτάσεις σας για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν αυτή την στιγμή όπως η ρευστότητα, η πτώση του τζίρου, η αύξηση της φορολογίας, ο ΟΑΕΕ, οι Κυριακές κλπ. Θεωρούμε ότι μέσα από μια καλοπροαίρετη συζήτηση μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα και να δρομολογηθούν δράσεις ( στον βαθμό που μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος ) για να πιέσουμε εκείνους που πρέπει ώστε να αμβλυνθούν οι συνέπειες της κρίσης που μαστίζει τον τόπο και τις επιχειρήσεις μας.

 

Συνάδελφοι, η δύναμη μας είστε εσείς και οι παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Σας περιμένουμε όλους.

 

    Με εκτίμηση

     Ο Πρόεδρος                                                                                                     Η Γενική Γραμματέας

 Βουρλάκης Νίκος                                                                                                      Μπινιά Ιωάννα