Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Συνάδελφοι – σες

Η αγριότητα των  μέτρων που φέρνει η συγκυβέρνηση   ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια συνέχεια των  βάρβαρων πολίτικων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η κατάθεση του ασφαλιστικού –φορολογικού νομοσχεδίου πρέπει να συναντήσει εδώ και τώρα τον  μαζικό ανυποχώρητο αγώνα μας .Με μια άθλια διαδικασία του κατεπείγοντος μέσα στο Σαββατοκύριακο επιδιώκει να περάσει τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

Απέναντι στο  έγκλημα που μεθοδεύετε δεν σκύβουμε το κεφάλι !

Δεν συμβιβαζόμαστε με τον εφιάλτη που μας ετοιμάζουν !

Στο ασφαλιστικό νόμο λαιμητόμο, στην αβάσταχτη φορολογία, στο ατελείωτο κυνηγητό που μας ετοιμάζουν απαντάμε με την μαζική μας συμμετοχή στην  48ωρη απεργία.

Όλοι στο δρόμο κανένα μαγαζί να μην ανοίξει, κανένα ρολό να μην σηκωθεί !!

Τα ψέματα της κυβέρνησης αποκαλύφθηκαν .Μαζί με τους συνεταίρους της, Ευρωπαϊκή ένωση, ΔΝΤ και τα κόμματα που έχουν προσυπογράψει το μνημόνιο, τα δίνουν όλα για να ανακάμψουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου .Το έγκλημα διαρκείας είναι συμφωνημένο. Ακόμα και αν η κυβέρνηση με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα μετρά, εμείς με τους αγώνες μας  με μαζικότητα ,οργάνωση ,μαχητικότητα ανοίγουμε τον δρόμο για την ανατροπή τους.

Έχουμε την δύναμη να τους σταματήσουμε !

Δεν μας ξεγελανε τα απεργιακά καλέσματα των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών ΕΣΕΕ ,ΓΣΕΒΕΕ που λίγο έλειψε να μας πουν να απεργήσουμε… μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι μάσκες έπεσαν και σε τοπικό επίπεδο όπου τα τσιράκια της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ  ούτε κουβέντα για απεργία .Η άποψη και η πρακτική τους «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»

Η ζωή μας ,η ζωή  των οικογενειών μας δεν μπορεί να γίνεται δυσκολότερη καθημερινά .

Δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες ότι αν έρθει η ανάπτυξη θα κερδίσουμε κάτι και εμείς .Η ανταγωνιστικότητα τους προϋποθέτει τον περιορισμό του εισοδήματος μας ,το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας .Για αυτούς είναι ανάπτυξη, για εμάς είναι νέα βάρβαρα  μέτρα, είναι εφιάλτης δίχως τέλος. Αποδείχτηκε ότι το σύστημα τους δεν φτιασιδώνεται μόνο ανατρέπετε. Μαζί  με  τους εργαζόμενους ,τους μικρούς αγρότες  με  μαζικό ανυποχώρητο αγώνα διαρκείας μπορούμε να βάλουμε τέρμα στο χτύπημα των δικαιωμάτων μας .Μπορούμε να υψώσουμε τοίχο αντίστασης και να ματαιώσουμε τον αντιλαϊκό κατήφορο,

Απαιτούμε εδώ και τώρα :

Να αποσυρθεί άμεσα το αντιασφαλιστικο έκτρωμα της κυβέρνησης. Δωρεάν υγεία ,πρόνοια, αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους . Αφορολόγητο όριο εδώ και τώρα όπως στους εργαζόμενους και στους αγρότες .Κατάργηση των φοροληστρικών νόμων που τσακίζουν το εισόδημα μας .

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ !!!!

Κανένα μαγαζί ανοιχτό .Κανείς συνάδελφος να μην δειλιάσει μπροστά στην επίθεση που δεχόμαστε. Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις στα Νεα καταστήματα στις 11:00 π.μ .Μαζί με τους εργαζόμενους, τους μικρούς αγρότες, τις γυναίκες την νεολαία .

Συνάδελφοι – σες ,ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνετε ,εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην υποκύψουμε και να αγωνιστούμε!!