ΧΑΝΙΑ 16/9/2014

Δελτίο Τύπου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ θα υλοποιήσει προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης , με τις εξής θεματικές ενότητες:

1. Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο της εργασίας (διάρκειας 75 ωρών)
2. Ρώσικη εμπορική ωρολόγια (διάρκειας 70 ωρών)
3. Υγεία και ασφάλεια στην εργασία (διάρκειας 70 ωρών)
4. Ξενόγλωσση επιχειρηματική ορολογία ((διάρκειας 70 ωρών)

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν τις απογευματινές ώρες , ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη- Σάββατο.

Η επιτυχής παρακολούθηση του σεμιναρίου οδηγεί στην απονομή Βεβαίωσης παρακολούθησης και οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων και λοιποί ενδιαφερόμενοι (π.χ. υποψήφιοι έμποροι επιχειρηματίες), που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα της εργασίας τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στους καταναλωτές και πελάτες τους.
Τα σεμινάρια 1 και 2 θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους 2014 και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν έως και τις 22 /9/2014. Τα σεμινάρια 3 και 4 θα πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2015 οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν έως και τις 31/12/2014.
Τρόποι υποβολής των Αιτήσεων:
1. Μέσω e-mail στην ηλ. διεύθυνση: emporosil@outlook.com.gr με θέμα: «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης» και επισυνάπτοντας συμπληρωμένο το Έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης (διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας),

2. αυτοπροσώπως στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων που εδρεύει στο Μέγαρο Επιμελητήριου Χανίων στον 3ο όροφο, (Ελευθερίου Βενιζέλου 4).Ωράριο λειτουργίας γραφείου 9:30 π.μ -13:30 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων (τηλ 28210-43028 , e-mail: emporosil@outlook.com.gr.