Τρίτη 05 Μαρτίου 2024

«Κάνουμε ξανά τα Χανιά, την πόλη των γιασεμιών»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Σας γνωστοποιούμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Χανίων και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων συνδιοργανώνουν τη  δράση “Κάνουμε ξανά τα Χανιά, την πόλη των γιασεμιών”, όπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 07 Μαΐου 2022, στις 12:00 στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί.

Στο σημείο θα είναι στημένα τα χιλιάδες γλαστράκια με τα γιασεμιά, απ’ όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα παραλαμβάνουν δωρεάν.

Στις προϋποθέσεις για όσους παραλάβουν φυτό, είναι να έχουν κήπο ή έναν χώρο με χώμα (όχι γλάστρα, το γιασεμί δεν ευδοκιμεί σε μικρό πλαίσιο).

Επίσης σε όσους επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν και ποσότητα χώματος που θα έχουμε στο Γιαλί Τζαμί, από το κομπόστ που παρασκευάζεται από τη ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης για όσους δε τα παραλάβουν, τα γλαστράκια με το γιασεμί θα βρίσκονται στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου στην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 4 (Μέγαρο ΕΒΕΧ , 3ος όροφος)

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, οφείλουν να:

εκφράσουν εγγράφως τη θετική τους απόκριση στέλνοντας ένα  e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση emporikossullogosxania@gmail.com  ή πραγματοποιώντας μια κλήση στο τηλ:. 28210-43028 πρωινές και απογευματινές ώρες.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

                                                                   

                                                                      Με εκτίμηση

 

           Η    Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

 Κυριακάκη Θεοδώρα                                                                      Χουδαλάκης Αριστείδης