Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΣΧ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

(Από Δελτίο τύπου αντιπεριφέρειας)

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφτηκαν χτές, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υποβλήθηκε υπόμνημα με όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο. Ενδεικτικά, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εντατικοποίηση των ελέγχων του παραεμπορίου στην πόλη μας, τη θέσπιση φορολογικού ορίου για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τη νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, τη δημιουργία τουριστικών διαδρομών μέσα στην πόλη, με έμφαση στα ιστορικά της στοιχεία, και την επέκταση της τουριστικής σαιζόν και το χειμώνα, μεταξύ άλλων. Επίσης συζητήθηκε η πορεία του ΒΟΑΚ για την ασφαλέστερη μετακίνηση ανθρώπων και ειδών.

Τέλος ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου για την επίσκεψή τους, και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η καλή συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σε όλα τα θέματα που απασχολούν το χώρο τους.