Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Συλλογή τροφίμων Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ. & Εμπορικού Συλλόγου Χανίων !!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Αρ.  Πρωτ.: 1668                                                                              

Χανιά 10/8/2021

 

ΘΕΜΑ:  Συλλογή τροφίμων σε πληγείσες περιοχές

 

H Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων  & ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων & μέσα στο πλαίσιο αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει όλους τους συναδέλφους,  καλούμε όλους τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Εμπόρους &  Αυτοαπασχολούμενους να  συνδράμουν στην προσπάθεια μας για να στηρίξουμε  τις πληγείσες περιοχές  σε  υγειονομικό υλικό, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ιδιαίτερη βάση θα πρέπει να δώσουμε σε γάζες, μάσκες, ορούς, αλοιφές για εγκαύματα, ξηρά τροφή,  κονσέρβες, σχολικά είδη μιας και τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η σχολική σαιζόν και οτιδήποτε άλλο κρίνετε απαραίτητο.

Καλούμε τους συναδέλφους να παραδώσουν τα πράγματα στις αποθήκες του Δήμου Χανίων που βρίσκονται δίπλα στο ξενοδοχείο «ΚΡΗΤΗ»  στην περιοχή «Ρεγγίνα», καθημερινά:  ώρες 9.00πμ.μ. 13.00 μ.μ. & απογεύματα Τετάρτης & Πέμπτης:  18.00 μ.μ. 20.00μ.μ.

Καλό θα ήταν η παράδοση να γίνει έως την Πέμπτη 12-8-2021 το απόγευμα, έτσι ώστε τα πράγματα να είναι στην ώρα τους, στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

       Μετά τιμής

 

                              Ο Πρόεδρος   ΟΕΒΕΝΧ                                           Ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Χανίων        

        Ιωάννης Παυλάκης                                                     Γεώργιος Τοπολιανάκης