Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 18.00 μ.μ. ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα του υπογείου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων ( Ελευθέριου Βενιζέλου 4), την ετήσια γενική του συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας του ½ των μελών, η Γ .Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και ώρα, την επόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου. Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας του ¼ των μελών, η Γ .Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ασχέτως αριθμού μελών, την Τετάρτη 12 Ιουνίου .Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όσοι είναι ταμειακώς εντάξει έως και το έτος 2018.

 

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 3η Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 18.00 ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΧ.

 

 Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ανακοινώσεις και έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.
  2. Διοικητικός απολογισμός 05/10/2018-31/05/2019
  3. Οικονομικός απολογισμός  1/9/2018-31/05/2019
  4. Έκθεση προϋπολογισμού 2019

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε, το εμπόριο βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση της μεταπολίτευσης και οι επιχειρήσεις στενάζουν κυριολεκτικά για να παραμείνουν ζωντανές.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία λοιπόν, σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού συλλόγου Χανίων με σκοπό να γίνει απολογισμός των διοικητικών και οικονομικών ενεργειών της διοίκησης του Ε.Σ.Χ. για το προηγούμενο έτος, να ακουστούν τα σχόλιά σας και  να δοθεί η έγκριση σας για αυτές.

Η φετινή γενική συνέλευση όμως, επιθυμούμε να έχει και ένα άλλο σκοπό που δεν είναι άλλος από το να ακουστούν οι απόψεις και  προτάσεις σας για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν αυτή την στιγμή όπως η ρευστότητα, η υπεροφορολόγηση, οι κατασχέσεις και πολλά άλλα.

Θεωρούμε ότι μέσα από μια καλοπροαίρετη συζήτηση μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα και να δρομολογηθούν δράσεις ( στον βαθμό που μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος ) για να πιέσουμε εκείνους που πρέπει ώστε να αμβλυνθούν οι συνέπειες της κρίσης που μαστίζει τον τόπο και τις επιχειρήσεις μας.

 

Συνάδελφοι, η δύναμη μας είστε εσείς και οι παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Σας περιμένουμε όλους.

 

Με εκτίμηση

      Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Τοπολιανάκης Γιώργος                                                        Πάνος Μπαρμπόπουλος