Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Παράσταση διαμαρτυρίας την Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Δ.Ε.Η στις 11.π.μ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη και ώρα 11π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας του Εμπορικού συλλόγου Χανίων και της ενωτικής ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Νομού Χανίων στα γραφεία της ΔΕΗ με θέμα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας και ο αγροτικός κόσμος στην αποπληρωμή και ρύθμιση των οφειλών τους στη ΔΕΗ. Παραδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον προϊστάμενο της ΔΕΗ Χανίων κ Ζερβουδάκη με τα παρακάτω αιτήματα:

• Όχι σε νέες αυξήσεις των τιμολογίων.
  • Καμία διακοπή ρεύματος σε εργαζόμενο, άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη, σε οικογένειες που έχουν ΑμΕΑ και άλλες ευπαθείς ομάδες.
  • Καμία διακοπή ρεύματος σε αυτοαπασχολούμενους με εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ.
  • Ευνοϊκές ρυθμίσεις με δόσεις για όλους  χωρίς καμία προκαταβολή.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό για όλους και δεν μπορεί να στερείται σε κανένα πολίτη εν έτη 2019. Άλλωστε όπως είναι γνωστό τα μεγάλα «φέσια» στη ΔΕΗ δεν τα έχουν δημιουργήσει οι μικροί έμποροι αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που αγωνίζονται για την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών τους.

ΖΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ…ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O    Πρόεδρος                                                               Ο Γενικός Γραμματέας

Τοπολιανάκης Γεώργιος                                             Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης