Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

H Google και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης παρέχουν δωρεάν σεμινάρια σε εργοδότες εργαζομένους στο λιανεμπόριο Κρήτης !

ΕΣΧ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Κυρίες και Κύριοι,

Η Google Ελλάδας και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, παρέχουν δωρεάν σεμινάρια σε εργοδότες & εργαζομένους  για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου της Κρήτης και την καθοδήγησή τους προς ένα ψηφιακό μέλλον.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Google Ελλάδας θα στηρίξει εμπράκτως τα μέλη της Ομοσπονδίας και όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Κρήτης, προσφέροντάς τους δωρεάν ατομικές διαδικτυακές συναντήσεις, με σκοπό την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την ψηφιακή τους παρουσία και τα σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη και επιτυχή ψηφιακή παρουσία.

Απαραίτητη  η εγγραφή μέλους στον εκάστοτε εμπορικό σύλλογο  της περιοχής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων (28210-43028/ 9:00-13:00 , ΔΕΥΤ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) αλλά και να πατήσετε στον υπερσύνδεσμο  εδώ.

 

Με εκτίμηση

 

                          O    Πρόεδρος                                                               Ο Γενικός Γραμματέας

              Τοπολιανάκης Γεώργιος                                             Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης