Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Γενική Συνέλευση Εμπορικού Συλλόγου Χανίων 2023!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023  και ώρα 18.00 μ.μ. ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα του υπογείου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων ( Ελευθέριου Βενιζέλου 4), την Ετήσια Γενική του Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας του ½ των μελών, η Γ .Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και ώρα, την επόμενη Τετάρτη 7  Ιουνίου 2023. Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας του ¼ των μελών, η Γ .Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ασχέτως αριθμού μελών, την Τετάρτη 14  Ιουνίου 2023 .

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όσοι είναι ταμειακώς εντάξει έως και το έτος 2022.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 3η  ΚΑΙ  ΤΕΛΙΚΗ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 14  ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΩΡΑ 18.00  ΣΤΗΝ  ΥΠΟΓΕΙΑ  ΑΙΘΟΥΣΑ  ΤΟΥ  ΕΒΕΧ.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όσοι είναι ταμειακώς εντάξει έως και το έτος 2022.

                                         Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ανακοινώσεις και έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.
  2. Διοικητικός απολογισμός 31/05/2022-31/12/2022
  3. Οικονομικός απολογισμός 31/05/2022-31/12/2022
  4. Έκθεση προϋπολογισμού έτους 2023

     Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με σκοπό να γίνει απολογισμός των διοικητικών και οικονομικών ενεργειών της διοίκησης του Ε.Σ.Χ. για το προηγούμενο έτος, να ακουστούν τα σχόλιά σας και  να δοθεί η έγκριση σας για αυτές.

Η φετινή Γενική Συνέλευση όμως, επιθυμούμε να έχει και ένα άλλο σκοπό που δεν είναι άλλος, από το να ακουστούν οι απόψεις και  προτάσεις σας για τα καίρια θέματα που μας απασχολούν αυτή την στιγμή, όπως η ενεργειακή κρίση, η υπερφορολόγηση και  πολλά άλλα.

Θεωρούμε ότι μέσα από μια καλοπροαίρετη συζήτηση μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα και να δρομολογηθούν δράσεις (στον βαθμό που μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος) για να πιέσουμε στη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να αμβλυνθούν οι συνέπειες της κρίσης που μαστίζει τον τόπο και τις επιχειρήσεις μας.

 

Συνάδελφοι, η δύναμη μας είστε εσείς και οι παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Σας περιμένουμε όλους.

 

 

Με εκτίμηση

    

Η    Πρόεδρος                                       Ο Γενικός   Γραμματέας

                                       Κυριακάκη Θεοδώρα                                 Χουδαλάκης Αριστείδης