Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Επέκταση click-inside σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων!

ΕΣΧ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Αρ.πρωτ:8054

Προς : Υπουργό Ανάπτυξης  και Επενδύσεων

κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Κοιν: Βουλευτή Χανίων

κα Ντόρα Μπακογιάννη

 Βουλευτή Χανίων

κ.Μανούσο Βολουδάκη

 Βουλευτή Χανίων

κ.Βασίλη Διγαλάκη

 Βουλευτή Χανίων

κ.Παύλο Πολάκη

 ΕΣΕΕ

 ΟΕΣΚ

 ΜΜΕ

 

Θέμα: Επέκταση click-inside σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων.

 

Σαν  Εμπορικός σύλλογος Χανίων πάντα παρεμβαίνουμε για να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις   που γίνονται ειδικά στα μέτρα που αφορούν στην προστασία κατά του covid-19. Χωρίς  λοιπόν να παραβλέπουμε την επικινδυνότητα του covid-19,  θεωρούμε πως υπάρχει μια αδικία στην λειτουργία της αγοράς  στις κόκκινες περιοχές (περιοχές αυξημένου κινδύνου) που πρέπει να διορθωθεί.

Τα κοσμηματοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών, υφασμάτων και κουρτινών, επίπλων, ανθοπωλείων  και τα είδη αξεσουάρ πρέπει και αυτά να μπουν στο σύστημα click-inside. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ούτε συνωστισμός υπάρχει σε αυτά τα καταστήματα ούτε κίνδυνος μετάδοσης του covid-19.

Δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της Ελλάδος  να ανοίγει με διαφορετικούς  ΚΑΔ click in shop και τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών να είναι με click-away.Θεωρούμε πώς πρέπει άμεσα να αλλάξει και το click away να γίνει click inside για να σωθούν χιλιάδες επιχειρήσεις  που απειλούνται με οριστικό λουκέτο τους προσεχείς  μήνες.

 

Εν αναμονή της απόφασης.

 

Με εκτίμηση

        O   Πρόεδρος                                                                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

Τοπολιανάκης Γεώργιος                                                                               Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης