Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ενημέρωση για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις !

ΕΣΧ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Χανια  27/10/2021

 

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του , συναδέλφους  εμπόρους  και το καταναλωτικό κοινό , ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με τις αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2021, είχαν  οριστεί να  πραγματοποιηθούν 1 – 15 Μαρτίου 2021και 1-15 Σεπτεμβρίου 2021.

Επομένως συνεπάγεται ότι , ενδιάμεσες εκπτώσεις την  χρονική περίοδο  από    1 έως 15  Νοεμβρίου   2021   δεν θα γίνουν και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021   τα καταστήματα δεν δικαιούνται να ανοίξουν. Απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί  τα πρόστιμα είναι μεγάλα.

Παρόλα αυτά ,   για την περίοδο αυτή θα υπάρχουν  είτε δεκαήμερα προσφορών σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν   είτε όπως πάντα  καλύτερες τιμές στα  δικά μας  τοπικά  καταστήματα γνωστά για την επάρκεια των  προϊόντων τους και για την καλή τους ποιότητα. Καλούμε τους καταναλωτές να βγουν στην αγορά, να κάνουν έρευνα  και να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους.

 

ΖΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ…ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Με εκτίμηση

 

Η    Πρόεδρος                                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 Κυριακάκη Θεοδώρα                                                                           Χουδαλάκης Αριστείδης