Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Δελτίου Τύπου – Γενική Συνέλευση 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Καταψηφίστηκε με η προφορική εισήγηση εναντίον της διεξαγωγής εκλογών και υπερ. της ολιγόμηνης συνέχισης της θητείας του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου, την οποία πρότεινε στη Γενική Συνέλευση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» κ. Νίκος Βουρλάκης με τη στήριξη του συνδυασμού «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο» (επικεφαλής Γιώργος Τοπολιανάκης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από μυστική ψηφοφορία η Γενική Συνέλευση των Εμπόρων των Χανίων ενέκρινε τον διοικητικό (40 ψήφοι υπερ και 21 εναντίον) και οικονομικό απολογισμό (42 ψήφοι υπερ και 20 εναντίον) των πεπραγμένων της Διοίκησης του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Δώρα Κυριακάκη μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης δήλωσε: «Μετά από τη δυναμική και συνεπή προσπάθεια των προηγούμενων ετών, ολοκληρώσαμε ένα δημιουργικό κύκλο στη διοίκηση  του Εμπορικού Συλλόγου, ελπίζοντας να σταθήκαμε αντάξιοι των εκατοντάδων συναδέλφων που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν να τους εκπροσωπήσουμε. Πιστεύω απόλυτα ότι κανείς δεν πρέπει να φοβάται την άμεση κρίση και ψήφο των συναδέλφων μας. Καθώς τα προβλήματα είναι σοβαρά και κοινά για όλους μας, ο εμπορικός κόσμος ξέρει καλύτερα από τον καθένα να επιλέγει ο ίδιος δημοκρατικά την ηγεσία του με διαφάνεια και ποιότητα».

Τέλος, η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στην απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 με σημαντικά αιτήματα σε σχέση με την ανάγκη πολύπλευρης ελάφρυνσης του εμπορικού κόσμου από την υπέρμετρη φορολόγηση.

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος

Κυριακάκη Θεοδώρα

Ο Γενικος Γραμματέας

Χουδαλακης Αριστείδης