Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2023!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

                        Χανιά 10/08/2023

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Θέμα: Η «Λευκή Νύχτα» δίνει ζωή και χρώμα στην πόλη!

Ο  Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά  τη «Λευκή Νύχτα», μια δράση που διαδραματίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στο κέντρο της πόλης και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .

    Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 από νωρίς το απόγευμα της έως τις 11 μ.μ. , οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα υποδεχθούν μια πολύχρωμη και φωτεινή γιορτή . Τους κατοίκους και τους επισκέπτες περιμένουν προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη διάθεση δωρεάν αναψυκτικών και μπύρας, ψυχαγωγία και επιδείξεις από ανιματέρ και ζογκλέρ, χορευτικές παραστάσεις από Παραδοσιακούς Συλλόγους της πόλης μας καθώς και παραστάσεις από χορευτές Zumba και latin , aerial dance, και διάφορες άλλες δράσεις .Τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχτούν ο Μίκι, η Μίνι και άλλες μασκότ. Η μουσική κάλυψη της βραδιάς θα είναι από γνωστούς  DJ-μουσικούς παραγωγούς σε διάφορα σημεία της πόλης μας και το κλείσιμο της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί με μια συναυλία με show στην οδό Χάληδων από τους Marmita’s band and show.

Καλούμε όλους τους Χανιώτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του Χανιώτικου Εμπορίου, να στηρίξουν, να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν προκειμένου η Λευκή Νύχτα να γίνει θεσμός για τους Χανιώτες καταναλωτές και επιχειρηματίες

Συνδιοργανωτές: Περιφέρειας Κρήτης, Δήμος Χανίων και Επιμελητήριο Χανίων.

   Χορηγοί: Cretan Brewery Χάρμα, Lafkas Brewery, Brews Χάος, Μεσογειακή μικροζυθοποιία  Κρήτης Lyra, Εργαστήριο ζύθου Χανίων Azati, Αναψυκτικά Γεράνι, Νερά Σαμαριά, Αναψυκτικά Τοπόλια, Αναψυκτικά Τεμένια.