Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Δελτίο Τύπου για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις του έτους 2022

Δελτία τύπου
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

O Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2022, θα πραγματοποιηθούν από τη 1 έως στις 15 Μαρτίου 2022 και από τη 1 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Έτσι και στα Χανιά οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου. Όσον αναφορά την Κυριακή που επιτρέπεται τα καταστήματα να είναι προαιρετικά ανοικτά αυτή είναι η Κυριακή 13/03/2022 καθώς η Κυριακή 06/03/2022 ακολουθείται από την αργία της Καθαρής Δευτέρας αλλά σαν  Εμπορικός Σύλλογος δεν το προτείνουμε καθότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε δεν υπάρχει καταναλωτικό ενδιαφέρον.

Ο Εμπορικός Σύλλογος  Χανίων   καλεί  τους  καταναλωτές  να στηρίξουν  τα  τοπικά καταστήματα. Οι Χανιώτες καταναλωτές  θα  έχουν  ακόμα μια ευκαιρία για  «έξυπνες» αγορές  σε προσιτές τιμές από  επιχειρηματίες  του τόπου μας , βασισμένες – όπως πάντοτε-  στους  δεσμούς  εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας , παραδοσιακό προτέρημα της αλληλέγγυας  Κοινωνίας των Χανίων .

  

Ζω στα Χανιά , στηρίζω τις τοπικές επιχειρήσεις!

 

Με εκτίμηση

 

     Η    Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

 Κυριακάκη Θεοδώρα                                                                   Χουδαλάκης Αριστείδης