Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Δελτίο Τύπου Γ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Χανιά 26/06/2024

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Οι Έμποροι των Χανίων στις κάλπες, μετά και την υπερψήφιση στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής την τ. Πρόεδρο, Δώρα Κυριακάκη.

 

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χανίων. Μετά από τις ενημερωτικές εισηγήσεις προς τα μέλη από πλευράς της απερχόμενης Προέδρου, κ. Δώρας Κυριακάκη, και του Ταμία, κ. Παύλου Μαρκαντωνάκη, ακολούθησε εκτενής διάλογος σε συναινετικό κλίμα μεταξύ των εμπόρων των Χανίων.

 

Μετά από μυστική ψηφοφορία, η Γενική Συνέλευση των συμμετεχόντων μελών υπερψήφισε τις εισηγήσεις του απερχόμενου Προεδρείου και του συνδυασμού της πλειοψηφίας, «Σύνθεσης Ανάκαμψης», σχετικά με το Διοικητικό και τον Οικονομικό απολογισμό πεπραγμένων του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

 

Η τ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Δώρα Κυριακάκη μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης δήλωσε: «Είμαι συγκινημένη γιατί με τους συνεργάτες μου παρουσιάσαμε σήμερα στους συναδέλφους μας ένα σημαντικό και πολυδιάστατο έργο στο πλευρό όλων των εμπόρων, με αποτέλεσμα την καθαρή υπερψήφισή του από τη Γενική μας Συνέλευση. Βέβαια, ακόμα πιο σημαντική μας επιδίωξη είναι η μαζική ψήφος των εμπόρων σήμερα και αύριο στις εκλογές μας για την περαιτέρω ανανέωση και αναβάθμιση των θεσμικών μας οργάνων. Τα προβλήματα είναι πιεστικά και πολλά και οφείλουμε όλοι να παραμείνουμε ενωμένοι, μαχητικοί και ακόμα πιο δημιουργικοί στην πρώτη γραμμή της δράσης για ένα ισχυρό Χανιώτικο Εμπόριο με Μέλλον».

 

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη, στο 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων στις 18:00 , η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 22:30 και θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου ώρα 08.00-22.00. Η διαδικασία των εκλογών θα πραγματοποιηθεί με διαχωρισμό σε τρία εκλογικά τμήματα με αλφαβητική σειρά για τη διευκόλυνση της ψηφοφορίας.