Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω email ότι ο συνδυασμός της αγωνιστικής συνεργασίας που μειοψήφησε στις τελευταίες εκλογές του Οκτωβρίου 2018 θέλει να συντάξει επιτροπή αγώνα και μάλιστα την ονομάζει «Επιτροπή αγώνα εμπορικού συλλόγου Χανίων» Δυστυχώς οι συνάδελφοι της Αγωνιστικής συνεργασίας δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έγινε στις εκλογές. Δεν κατάλαβαν ότι η πλειοψηφία του Εμπορικού κόσμου καταδίκασε τις κομματικές ταυτότητες και θέσεις της ΠΑΣΕΒΕ που εκπροσωπούν τόσο πιστά εδώ και χρόνια μετατρέποντας τον Εμπορικό μας σύλλογο σε κομματικό φερέφωνο του ΚΚΕ. Δεν διστάζουν πλέον να θέλουν να γίνουν «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη» εκμεταλλευόμενοι την δεινή οικονομική κατάσταση των συναδέλφων και τάζοντάς τους αγώνες με προσηλυτιστικό χαρακτήρα για το κόμμα τους. Αγαπητοί συνάδελφοι της Αγωνιστικής συνεργασίας μη ξεγελιέστε: Ο εμπορικός κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Έδωσε σαφή εντολή στις εκλογές, με αυτή την εντολή εμείς σας διοίκηση πορευόμαστε με σεβασμό στις καταστατικές αξίες του συλλόγου. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και αποτυπώθηκαν και εγκρίθηκαν με πρωτοφανή πλειοψηφία στο προεκλογικό μας πρόγραμμα. Και να είμαστε ξεκάθαροι: Και βέβαια έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε αγώνες και να καλείτε κόσμο όχι όμως στο όνομα του Εμπορικού συλλόγου που πλέον δεν εκπροσωπείτε πλειοψηφικά. Η συνάντηση λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε εκπροσωπεί τον συνδυασμό της αγωνιστικής συνεργασίας και ΟΧΙ τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων.

Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του προγράμματος μας και προχωράμε μπροστά με σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου.

ΖΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ…ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O    Πρόεδρος                                                               Ο Γενικός Γραμματέας

Τοπολιανάκης Γεώργιος                                             Μπαρμπόπουλος Παναγιώτης