Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Προκήρυξη εκλογών Εμπορικού Σ.Χ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Ο Ε.Σ.Χ. ανακοινώνει την διενέργεια τακτικών εκλογικών διαδικασιών  για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2015. Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν με την εκλογο-απολογιστική συνέλευση των πεπραγμένων της τριετίας  και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι ψηφοφορίες  για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων καθώς και των εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του συλλόγου με εκπληρωμένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ( συνδρομές)  εως και το 2014, τις οποίες μπορούν να τακτοποιήσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Τονίζουμε  ότι τα μέλη  που δεν θα έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους έως τις 5 Σεπτεμβρίου, δεν θα μπορούν –  βάση καταστατικού – να ψηφίσουν. Επίσης ενημερώνουμε τα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν στον σύλλογο, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν επίσης όσοι εγγραφούν έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Σχετικά με τις υποψηφιότητες για το προεδρείο του συλλόγου και τους εκπροσώπους στην ΟΕΣΚ, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας, είναι η Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.