Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Για την απεργία της 17ης Μαΐου 2017

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων χαιρετίζει όσους συναδέλφους κράτησαν κλειστά τα μαγαζιά τους και συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία 1866 μαζί με τους εργαζόμενους και τους μικρούς αγρότες Μαζί με όλους αυτούς που συνειδητοποιούν ότι τα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα  θα είναι καταστροφικά για την λαϊκή οικογένεια .Οι κυβερνήσεις, η Ε.Ε  και οι μεγάλοι εμπορικοί όμιλοι έχουν βάλει στόχο όλους εμάς τους μικρούς εμπόρους και τους αυτοαπασχολούμενους να μας βγάλουν από την μέση να μας  στείλουν στην ανεργία..

Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη τους στις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΕΣΕΕ ,ΓΣΕΒΕΕ  αλλά κα σε τοπικό επίπεδο ΟΕΒΕΧ και αλλά σωματεία σφραγίδες που για άλλη μια φορά έδρασαν απεργοσπαστικά. Οι πλειοψηφίες αυτών των συνδικαλιστικών οργάνων  αποτελούν τροχοπέδη στον αγώνα των μικρών έμπορων και επαγγελματιών. Έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον συμβιβασμό και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό. Προκοπή στους αγώνες μας και στη ζωή μας με  όλους  αυτούς τους  «κολαούζους» δεν πρόκειται να δούμε .

Συνάδελφοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας συσπειρωμένοι μέσα από τον Εμπορικό σύλλογο. Μαζικά  δυναμικά να ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας αφανίζουν.

Να παλέψουμε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας  για μπορέσουμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι εμείς και οι οικογένειες μας.

 

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γενική Γραμματέας

Βουρλάκης Νίκος                                                                  Μπινιά Ιωάννα