Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Σχολικά είδηΣχολικά είδη

Δράση: «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες». 8-22 Σεπτεμβρίου 2014

 

Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Χανίων και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  Χανίων, υλοποιεί  για δεύτερη συνεχή χρονιά την δράση « Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες» και καλεί τους Χανιώτες να βοηθήσουν έμπρακτα τους μικρούς μαθητές του νομού για να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία.

 

Τετράδια, μολύβια, γόμες, μαρκαδόροι σχολικές τσάντες, κηρομπογιές, κασετίνες, στυλό, μπλοκ ιχνογραφίας, φύλλα Α4 κ.λ.π. είναι μερικά από τα είδη που  μπορεί ο καθένας μας  να προσφέρει στα σημεία συγκέντρωσης των ειδών αυτών που είναι τα όλα τα καταστήματα των Σ/Μ ΙΝΚΑ εντός του Δήμου Χανίων, στα βιβλιοπωλεία: Βιβλιοεμπορική (Βολουδάκηδων 14) Διάγραμμα(Περίδου 10),  Δίαυλος( Μουρνιές), Επιλογές(Δημοκρατίας 10),  Κύβος ( Δημοκρατίας 20-22), Πετράκη(Χ»μιχάλη Γιάνναρη 68)  καθώς και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στην πλατεία Αγοράς ( μέγαρο ΕΒΕΧ- 3ος όροφος ), από την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και ώρες από 9.30 – 14.00. Τηλ. επικοινωνίας 2821043028

Επισημαίνουμε τέλος, ότι κατά την διάρκεια της δράσης (8-22/9) μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ως σημείο συλλογής , η να προσφέρει σχολικά είδη και οποιοδήποτε κατάστημα, επιχείρηση, φορέας η σύλλογος το επιθυμεί.