Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συμπαράσταση στους αγρότες

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

 

                                                                                                Χανιά 24/1/2018

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων βρίσκεται στο πλευρό των μικρών αγροτο-κτηνοτρόφων στους αγώνες που ξεκινάνε ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα κυβέρνησης και Ε.Ε.
Επιδίωξη αυτών των πολιτικών είναι το  ξεκλήρισμα της μικρής αγροτιάς ,και των μικρών εμπόρων και παράλληλα την απρόσκοπτη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων.
Μικροί αγρότες, μικροί αυτοαπασχολούμενοι και μικροί  έμποροι βρισκόμαστε στη ίδια πλευρά αφού κοινός είναι ο αντίπαλος.

Όλα αυτά δεν είναι, ούτε γίνονται τυχαία αφού αφορούν την επιβίωση τόσο τη δική μας όσο και των αγροτοκτηνοτρόφων. Εντάσσονται στη συνολική πολιτική της Ε.Ε. και της κυβέρνησης που στόχο έχει την παραπέρα συγκέντρωση της γης, της παραγωγής και του εμπορίου σε λίγα χέρια. Θέλουν να επιταχύνουν το ξεκλήρισμα και τελικά τον αφανισμό μας.

Χρέος μας είναι η ενεργή συμπαράσταση – συμμετοχή στον αγώνα επιβίωσης  των μικρών αγροτών. Καλούμε τους συναδέλφους μας να πάρουν μέρος  και να συμπορευτούν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στις 12:00 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς

Με εκτίμηση

 Ο Πρόεδρος                                                                       Η Γενική Γραμματέας

Βουρλάκης Νίκος                                                                  Μπινιά Ιωάννα