Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Συνάδελφοι,

Δυστυχώς και η νέα κυβέρνηση συνεχίζει την φοροεισπρακτική λαίλαπα των προηγούμενων με θύματα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , θεωρώντας μας ως την βασική πηγή τροφοδοσίας των εσόδων του κράτους.
Καμμία ανάκληση η ελάφρυνση φόρου δεν έχει εξαγγελθεί, αντιθέτως παραμένουν η κατάργηση του αφορολόγητου, ο ΕΝΦΙΑ, οι πλειστηριασμοί, η φορολόγηση με 26% από το πρώτο ευρώ, ο φόρος επιτηδεύματος, οι υψηλές καταβολές στον ΟΑΕΕ κλπ και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ακούμε στις προτάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης να μιλάει για προκαταβολή φόρου στο 100%, επιπλέον φορολόγηση στα εισοδήματα άνω των 30.000 ετησίως, άνοδο ΦΠΑ σε καύσιμα, τυποποιημένα τρόφιμα κλπ.
Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, διαπιστώνουμε ότι ακόμα και σε θέματα που είχαν δεσμευτεί προεκλογικά όπως την μη ιδωτικοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων αλλά και σε κάποια που τα επανεξήγγειλαν ακόμη και μετεκλογικά όπως η κατάργηση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων , τώρα «ποιούν την νήσσαν».
Για όλους τους παραπάνω λόγους χρειάζεται συστράτευση και αγώνας για αυτό και δηλώνουμε την συμμετοχή του Εμπορικού συλλόγου Χανίων. στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανωνει η Π.Α.Σ.ΕΒΕ την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί στην Εφορία Χανίων και σας καλούμαι να συμμετέχετε.