Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Για τους ηλεκτρονικούς πλειστιριασμούς

Χανιά 14/1/18

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τους μικρούς εμπόρους και τους αυτοαπασχολουμένους να ενώσουν την φωνή τους με τους εργαζομένους και τους μικρούς αγρότες, ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνουν νέα μείωσή στο εισόδημα μας ,γενικεύουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ,καταργούν κοινωνικές παροχές και δικαιώματα. Ταυτόχρονα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με την στήριξη και της ΝΔ βάζουν νέες δυσκολίες στο δικαίωμα της απεργίας υλοποιώντας τις απαιτήσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομήχανων και των μονοπωλίων.

Την πραγματικότητα την ζούμε καθημερινά στο πετσί μας.

1) Παραμένουν και μεγαλώνουν  τα χρέη απέναντι σε τράπεζες ,εφορία ,ασφαλιστικά ταμεία.

2)Καθημερινό φαινόμενο οι πλειστηριασμοί ,οι δεσμεύσεις και οι κατασχέσεις  λογαριασμών.

3)Όσοι από εμάς έχουν χρέη στον ΕΦΚΑ και στην εφορία μπαινοβγαίνουμε σε ρυθμίσεις ζώντας ένα εφιάλτη αφού κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή.

Απέναντι σε όλα αυτά μονόδρομος η συλλογική δράση μέσα από τον σύλλογο μας σε συμπόρευση και αγώνα με όλους αυτούς που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές. Πολιτικές που τα  δίνουν όλα στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους  και τσακίζουν την πλειοψηφία του λαού. Σας καλούμε να πάρετε μαζικά  μέρος στις κινητοποιήσεις την  Δευτέρα 15/1/2018 ,να συμμετέχετε στο συλλαλητήριο στα Νέα Καταστήματα στις 19:00 μ.μ.

Ο Πρόεδρος                                                                       Η Γενική Γραμματέας

Βουρλάκης Νίκος                                                                  Μπινιά Ιωάννα